Najnovšie recenzie zo sekcie Lampičky na knihy
_
- ľahko prenosná lampička
- samootváranie je plus
- lampička neosvetlí ani polku jednej strany, nieto ešte obe
Lampičku som si kúpila, lebo rada čítam a pri cestovaní by som ju určite využila. Avšak sklon svetla je tak zle riešení, že lampička neosvetlí poriadne ani polovicu jednej strany nieto ešte obe. Ak ju držíte v ruke pod správnym uhlom, tak svieti super, ale na to by mi stačila aj obyčajná baterka. Škoda, nápad to bol dobrý, ale zjavne nedotiahli všetky praktické detaily...
príliš slabé svetlo na čítanie, verím, že by sa pri dlhšom používaní tohto svetla mohol zhoršiť zrak na základe zvýšenej námahy očí
Velmi dobre osvetlenie najma ked musim pracovat na pocitaci do nocnych hodin. Mozem len odporucat.
- Moznost nastavenia uhla svietenua
- Svetit mohlo aj slabsie. Prilis osvetluje miestnost
- Studeny otien svetla
Splna svoj ucel
Skvely pomocnik najma na dovolenky, kde v hoteloch byva velmi slabe osvetlenie na citanie
- Svetielko je naozaj uuuzasne, je malicke, lahke, dobre sa s nim manipuluje. Sila svetla je dostacujuca, da sa s nim citat aj v uplnej tme. Da sa vyuzit aj pri rucnych pracach ci manikure
- Dobrá, malá pomôcka na čítanie počas cestovania, ak nie je k dispozícii iné osvetlenie, prípadne ak nie je možné použiť svetlo, lampu. Nie je však vhodná na dlhé čítanie.
pevne drzi a silno svieti
- Super vec. Deti sa tešia.
Dobrá vec, keď nemáte blízko elektriku a chcete si čítať.
- v pohode
- xxx
xxx
- cena a dostupnosť
- priveľký klips...kúpené na pocketbook,ale pri nasadení trochu zasahuje do textu a priveľmi sa hýbe
už som mala požičaný s menším klipsom i svetlom a je to lepšia verzia
Tovar spĺňa moje požiadavky
- male sikovne mnohostranne vyuzitie
- cena mohla by byt trosku priaznivejsia
potreboval som osvetlit stoja na noty a zatial to splna Teraz to poutivam na osvetlenie klavesnice PC parada
Nie je taka ako som si predstavovala ze bude
Zobrazujem 121 - 135 zo 135 recenzií « Predchádzajúci 1...3 4 5 6 [ 7 ]